sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Suunnitelmia ensi viikoksi

Pienoinen syysväsymys meinaa painaa mielen matalaksi. Yleensä tykkään syksystä, mutta nyt vaan sataa koko ajan. Ihanat syksykuvat piristävät mieltä, mutta kun ei meillä näytä tuolta kuin satunnaisesti silloin tällöin. Tekisi mieli vetää peitto korviin ja odottaa talven tuloa. Tai niitä kuulaita, aurinkoisia syyspäiviä. Toimistoon päiviksi hautautuminen ei ainakaan auta asiaa. En tiedä, onko insinööri sittenkään maailman paras ammatti. ;)

No, joka tapauksessa sohvan nurkkaan jääminen ei todellakaan paranna tilannetta, vaan itsensä pitää saada liikkeelle vaikka väkisin. Palaan siis takaisin hyväksihavaittuihin liikuntasuunnitelmiin. Ensi viikolle olen näköjään sopinut Cooperin testinkin. Arvatkaa, kuinka paljon huvittaa?! :P

Edit. Cooper onkin näköjään sovittu torstaille, joten pistetäänpäs uusiksi. Lajit pysyvät näköjään samana, vain järjestys muuttui:
Ma: Xycling + kahvakuula/Elixia Shape
Ti: Power
Ke: Zumba
To: Cooperin testi
Pe: lepo
La: vaellus (soutuporukan kauden päättäjäiset)
Su: lepo

Odotan muuten talvea jo niin paljon, että viime päivinä Finlandia-hiihtoon osallistuminen on pyörinyt mielen päällä. Tuokin kuuluu minun "Asioita, jotka pitää tehdä ennen kuolemaansa" -listalle. Seuraava maksukynnys sulkeutuu 15.10. Hmm.... (Minua alkoi ihan itkettää, kun selasin nettisivujen kuvasarjaa. Sataisipa jo lunta!)

3 kommenttia:

 1. Hih, Finlandia-hiihto on minullakin pyörinyt mielessä suksien ostosta lähtien. En tiedä tohdinko. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, hiihdon suunnittelussa tässä vaiheessa kautta on se epävarmuustekijä, ettei voi tietää, tuleeko hiihtokelit marras- vai maaliskuussa. Kyllä sinä tuosta nykykunnollasi selviät, mutta suoritus on huomattavasti miellyttävämpi, mitä enemmän harjoituskilometrejä takana on.

   Poista
  2. Totta.. Jos hiihtokelit taas tulevat myöhään ensi vuonna, niin saa nähdä... Lisäksi olen kehittänyt jonkinlaisen alamäkikammon ja pelkään suuressa tapahtumassa pyllähtäväni tien tukoksi. :D Täytyy ottaa ensimmäisten hiihtojen harjoitusteemaksi alamäet. ;)

   Poista

Kommentti olis kiva! ;)