sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Hyvä Kappa! :)

Huh huh... Olipas jännittävä lopetus ampumahiihdon MM-kisoille! :) Kisathan eivät tähän mennessä ole menneet suomalaisilta niin hyvin kuin on odotettu. Kaisa Mäkäräinen sai kuitenkin käännettyä alavireiset kisat plussan puolelle yhteislähdön pronssimitalilla. Hienosti venytty! Itsestäni ei olisi ikinä ampumahiihtäjäksi. Niin hirveästi kädet tärisivät ampumapaikalla, vaikka metriäkään en ole itse hiihtänyt :D

Sen verran Kaisan taistelu minuun vaikutti, että päätin taistella läpi punnerrusviikon kolmannen päivän. Olin jo päättänyt, että en punnerra ;) Olen hinkannut tuota kolmosviikkoa jo aika pitkään, mutta taidan uusia sen vielä kerran.

Menneen viikon liikunnat:


Hieman jäivät vähäisemmiksi kuin ajattelin, mutta torstaille ja perjantaille tuli ihan miellyttäviä kiireitä, joiden takia en liikkumaan ehtinyt. Jos lenkki jää välistä työkiireiden takia, harmittaa enemmän. Eilen lauantaina otin vähän takaisin ja tein kaksi harjoitusta. Aamupäivällä kävin Powerissa. Viikon takainen hiihto tuntui vielä etureisissä ja yläkropassa, joten osittain hieman helpotin painoissa. Askelkyykyt tein kokonaan ilman lisäpainoja, mikä tekee välillä ihan hyvää. Levytanko harteilla vääntää asentoa vähän toispuoleiseksi, joten ilman painoja saa haettua hyvän asennon. Kun keli oli hyvä, päätin lähteä iltapäivästä vielä juoksemaan. Alunperin tarkoitus oli juosta noin 45 minuuttia. Ajattelin kuitenkin tehdä vähän pidemmän lenkin, kun ehdin lopultakin lähteä. Hieman nivuset muistuttelivat itsestään juoksun jälkeen. Johtuneeko sitten juoksutaosta vai sohjoisesta kelistä?! Tänään kävin kävelemässä Siilinkarilla, mutta sitä en harjoituspäiväkirjaan merkinnyt, kun pääosin aika meni auringossa paistatellessa. Sohjossa tarpominen kävi kyllä ihan treenistä :)

Liikuntasuunnitelma tulevalle viikolle:

Ma: juoksu
Ti: Power
Ke: juoksu
To: juoksu tai jotain muuta
Pe: lepo
La: hiihto/juoksu
Su: lepo

Maanantai ja tiistai ovat haasteellisia liikunnan suhteen. Huomenna kokoustan töiden jälkeen ja olen kotona todennäköisesti vasta seitsemän pintaan. Elättelen kuitenkin toiveita, että malttaisin lähteä sen jälkeen vielä lyhyelle juoksulenkille. Tiistaina olen menossa katsomaan jääkiekkoa. Jumppa sopisi aikatauluun hyvin, mutta minua häiritsee ottaa jumppakassi mukaan jäähallliin. Kyllä ihmisellä osaa olla vaikeaa! ;) Perjantaina lähdemme työporukalla viikonlopuksi Tahkolle. Perjantai ja sunnuntai menevät matkustaessa. Vähän kelistä riippuen lauantaina on luvassa ulkoilua.

Muutoin tällä viikolla on ollut havaittavissa kevätväsymystä. Toisaalta olen innoissani, että kevät on tulossa. Toisaalta tunnen suunnatonta haikeutta, että talvi on ohi. Varsinkin kun se jäi mielestäni vähän turhan lyhyeksi. Kun lisäksi nämä sohjokelit eivät suuremmin ylennä mieltäni, tekisi mieli siirtyä ajassa kuukausi taaksepäin tai saman verran eteenpäin. Minussa on herännyt myös jonkinlainen shoppailuhimo. Tekisi mieli ostoksille, vaikka en tarvitse mitään. Ilmeisesti yritän piristää sillä mieltäni. Toistaiseksi olen onnistunut voittamaan himoni, koska en todellakaan tarvitse mitään. Toisaalta sama mieliala olisi voinut myös herättää herkkuhimon, joten minun kannaltani on ehkä parempi, jos mieliala kohenee uudella paidalla.

Miellyttävää sunnuntai-iltaa ja hyvää mieltä viikon alkuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti olis kiva! ;)