torstai 15. maaliskuuta 2012

Vapautuminen

Argh... alkuviikko meni ihan hyvin, mutta nyt on kaksi päivää mennyt k***ä otsassa. Meillä tehdään asunnon takuukorjauksia ja ne meinaa käydä tällaisen siisteysintoilijan hermoille oikein kunnolla. Muutenkin on ollut vähän huonoja päiviä. On ottanut päähän niin syvästi, että välillä tuli itku. Syytän hormoneja ;) Eilen oli tarkoitus mennä juoksemaan, mutta lääkitsin pahaa mieltäni jäätelöllä. Ei välttämättä kaikkein järkevintä, mutta auttoi :)

Tänään olin fiksumpi (ja en-ihan-niin-huonolla tuulella kuin eilen) ja lähdin juoksemaan. Sekin toimi! :) Ensimmäistä kertaa tänä keväänä en laittanut juoksutrikoiden alle aluskerraston housuja. Tuli vapautunut tunne. Ensimmäistä kertaa tänä keväänä haistoin kevään. Puhun aina hajusta, mutta tuo tunne keväästä taitaa tulla valoisista illoista, plussan puolella olevasta lämpötilasta ja jäästä hohkaavasta kylmyydestä. Näyttää vielä ihan talvelta, mutta silti jostain sieltä jään ja lumen alta tulee merkkejä, että kohta alkaa taas kasvukausi :) Kadut olivat vielä aika jäässä, mutta annoin silti itselleni luvan juosta muutaman pätkän vähän lujempaa. Se oli kivaa! :)

Kopioin välilehteen Juoksufoorumin Puolimaraton läpi -ohjelman, jota aion pitää kevään aikana punaisena lankana juoksuharjoittelussa. Pilkulleen en ehdi ohjelmaa seuraamaan, mutta jos nyt edes pääosin pystyisin harjoitukset toteuttamaan. Tällä hetkellä olen viikossa kaksi, jonka aikana pitäisi tehdä neljä juoksuharjoitusta. Huomenna lähdemme työporukalla Tahkolle, joten tämän viikon juoksut jäävät kahteen kertaan. Tahkolle otan sukset mukaan, joten lauantaina suuntaan mahdollisesti kevään viimeiselle hiihtolenkille. Alkoholista tulee viikonlopun aikana muutama ylimääräinen kalori (yleensähän niitä ei tule minulle juuri ollenkaan), mutta aion pitää siitä huolimatta hauskaa. Minulla on tapana pitää kontrolli juomisen suhteen. Älkää siis huoliko ;)

Odotan innolla katujen sulamista, jotta voisin kaivaa pyörän varastosta ja aloittaa työmatkapyöräilyn. On vapauttavaa, kun olen täysin vapaa bussiaikatauluista :) Toivon, että viimeistään pääsiäisen jälkeen pääsisin hyppäämään pyörän satulaan. Ainakin tällä hetkellä näyttää hyvältä sen suhteen.

Aurinkoista ja rentouttavaa viikonloppua! :)

6 kommenttia:

 1. Huikaisevan ihanaa viikonloppua, älä mieti syömisiä ja juomisia, ku nautit vaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oikein hyvät neuvot, joita aion noudattaa :P

   Poista
 2. Toivottavasti viikonloppu on ollut huippu!

  Tekisi mieli itsekin hiihtämään, mutta en tämän kintun kanssa uskalla oikein lähteä. Eipä tässä toisaalta kuitenkaan kauan mene, kun kohta on taas syksy ja talvi. ;D

  Heitin sinua muuten blogissani tunnustuksella. Olit sellaisen jo aiemminkin tainnut saada, mutta kyllä hyviä tyyppejä voi useammankin kerran muistaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi kiva viikonloppu. Mulla on ihania työkavereita! :)

   Aika juoksee! Onneksi kesä on kuitenkin siinä välissä :)

   Kiitos! Et tiedä, kuinka paljon sanasi minulle merkitsevät. :')

   Poista
 3. Jospa viikonloppusi on ollut aurinkoinen ja rentouttava!

  Pyöräilykelejä itsekin kovasti jo odotan. Ensin voisi huitaista työmatkat ja sittemmin säiden lämmetessä vähän pitempiäkin lenkkejä. Huoh, odottavan aika on joskus niin hirmuisen pitkä. Jopa niin pitkä, että kävin viikko sitten pyörääni jo silittelemässä ja lupailemassa 'hälle' kilometririkasta tulevaa kesää :D

  Hyvää mieltä tulevaan viikkoosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonloppuni oli molempia. Kiva irrotus arjesta.

   Munkin pitäis käydä tervehtimässä pyörääni ja voisin yrittää ehtiä viedä sen ensi viikolla huoltoon.

   Kiitos samoin sinulle!

   Poista

Kommentti olis kiva! ;)