maanantai 19. maaliskuuta 2012

Loskajuoksu

Pikainen päivitys: Mä lähdin juoksemaan töiden jälkeen. Ei mitään järkeä! Päivän aikana oli satanut nilkkoja myöten loskaa ja sade jatkui vielä lenkin aikanakin. Tosin ihan yhtä isoja rättejä ei enää taivaalta tullut. Vedenpitävistä kengistä huolimatta jalat eivät yllättäen pysyneet kuivina. Tuon loskakerroksen takia ei aina nähnyt, jos loskan alla olikin vesilätäkkö. Mutta... sen sijaan että olisin ärsyyntynyt kelistä, nauroin itselleni. Paljon paremmilla keleillä jätä menemättä ja nyt oli sitten pakko päästä juoksemaan. :D

Sykkeet ovat viime lenkeillä huidelleen aika korkealla, joten tänään päätin, että menkööt vaikka mummot rollaattoreiden kanssa ohi, mutta syke ei saa nousta yli 150. Onnistui! Vauhti oli kyllä hiljainen, mutta keskisyke jäi 141 ja välillä pystyin jopa kiristämään vauhtia, kun syke laski melkein 120:en.

Lenkin jälkeen kävin katsomassa polkupyörääni pyörävarastossa. Kunhan tuo loska häviää kaduilta (loppuviikoksi on luvattu poutaa!), vien pyörän tällä viikolla huoltoon, että se on valmiina pyöräilykauden avaamiseen :) Kohta, kohta, kohta....!

Tänään muistin punnertaakin. Jes!

8 kommenttia:

 1. Loskasta huolimatta tulin tästä entrystä hyvälle tuulelle. Hienoa Aku!! :)

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos! :) Olin kyllä itsekin hyvällä tuulella. Onneksi osaan jo nauraa itselleni, niin mulla on aika usein hauskaa ;D

  VastaaPoista
 3. Mul sama kans et on jo monta viikkoa himottanu tosi paljon päästä pihalle juoksee mut oon viel tähän asti pysyny matolla, viimeks tänään haikailevin katsein kattelin noita lähiasfaltteja :)

  Uusimmassa FIT lehdessä oli näin teet spagatin ohje, mä taidan alkaa venyttee sitä silmällä pitäen et jussina menis spagatti :) Oon aina ollu sellanen pökelö, et sen kun viel enne kolmeakymppii saisin tehtyy ni oksat pois ja pala latvaa :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään taas tuo reitti, jota eilen juoksin, oli vapaa lumesta ja loskasta. Ohjelmassa oli kuitenkin Power, ja eihän sitä voi muuttaa ;) Onneksi ei tarvitse enää kauaa odottaa, että tiet on sulat ja kuivat :)

   Mullekin tulee FIT. Mäkin voisin aloittaa vaikkapa tuon ohjelman. Jos nyt en ihan spagatiin pysty, niin ei pienestä lisänotkeudesta varmastikaan haittaa ole.

   Poista
  2. Jep en usko kanssa, että haittaa ainakaan notkeudesta on. Venyttely ei oo koskaan ollu mikään mun suurin suosikki, 9 vuotta jalkapalloa kun pelasin niin se venytteleminen oli vaan sellanen välitön paha, kun olisi vaan silloin jo opetellut heti nuoresta sen venyttelemisen niin nyt se ei tuntuisi pakkopullalta ollenkaan.

   Poista
  3. Mulla suurin ongelma on, että en saa aloitettua. Jos olis joku selkee ohjelma, että venyttelen nää liikkeet läpi, niin ehkä saisinkin aikaiseksi. Pitäis vaan viitsiä, niin kyllä siitä aikanaan tapa tulisi.

   Poista
 4. Tiedän erään naisen, joka juoksee loskasäälläkin. Malttaa pitää sykkeen matalana. Punnertaa samana päivänä. Olen ylpeä hänestä!! ;)

  VastaaPoista

Kommentti olis kiva! ;)