maanantai 12. maaliskuuta 2012

Jumii

Paino tänä aamuna 72,9 kiloa. Viikko viikolta naurattaa vaan enemmän tämä jumittaminen :D

Keksin muuten ratkaisun molempiin alkuviikon aikatauluongelmiin ja pääsen hyvillä mielin liikkumaan. Olen melkoinen stressaajatyyppi, jos ajatuksissa on, että joku asia ei mene kuten tahtoisin. Siksi minulla täytyy olla etukäteen hyvä suunnitelma, jonka mukaan edetä.

Kävin tänään juoksemassa ennen kokousta. Lähdin suoraan töistä ja kävin lenkin jälkeen töissä suihkussa. Aikaa oli juuri sopivasti. Helppoa, eikö totta?! :) Tunsin itseni kovin urheilulliseksi, kun lähdin lenkille Tampereen keskustasta. Melkoinen tuuli riepotti matkalla. Kevättä on ilmassa, koska tuulesta huolimatta ei käynyt mielessäkään, että olisi kylmä. Takaisinpäin jolkotellessa piti painaa välillä leuka rintaan ja painua kohti vastatuulta. Lenkille kertyi mittaa 5,5 kilometriä ja jalan alle löytyi kaikkea mahdollista alustaa, mitä tähän aikaan vuodesta vain on tarjollaa. Täysin sulia ja kuivia asfalttiteitä löytyi yllättävän paljon. <3 Hiekoitushiekkoja ei sentään oltu vielä harjattu pois. Loskaa ja vesilätäköitä riitti ainakin omiin tarpeisiin. Niistä en niin välitä, mutta onneksi kengät pitivät vettä. Täysin jäistäkin tienpintaa oli varjoisissa paikoissa. Juoksu ei ollut erityisen rentoa ja vaikka yritin pitää vauhdin hiljaisena, syke ei pysynyt aisoissa. Lopulta en yrittänytkään. En voi väittää, että juuri nyt nauttisin juoksulenkeistä, mutta yritän muistuttaa itselleni, että kun nyt vähän kärsin, niin keväämmällä on helpompaa.

Wau! Blogillani on jo 20 lukijaa :) Kiitokset teille kaikille! Järjestän tässä kevään mittaan arvonnan, kunhan keksin jotain kivaa palkinnoksi. Veikkaisin, että palkinto liittyy joka tapauksessa jotenkin juoksuun ;)

Aurinkoista viikon alkua!

4 kommenttia:

 1. Hieno lenkki! :)

  Vedenpitävät lenkkarit ovat kyllä olleet viime aikoina aika jees. Ennen lompsotin surutta normilenkkareissa kaikki vuodenajat ja ajattelin, että märät sukat ja kurttuun kastuneet varpaat vain kasvattavat luonnetta! Kyllä sitä pitää olla jäärä. :D Nyt kun tuli hankittua ne maastojuoksukengät, niin eipä kyllä tee mieli lähteä noihin keleihin peruskengissä. Lämpimät ja kuivat jalat ovat kuitenkin aika mukava asia.

  VastaaPoista
 2. Näin on. Katselin tuolla lenkillä yhtä polvenkorkuista kaveria, joka juoksi vesilätäkköä ees taas kurahousuissa. Kivahan se on roiskia vesilätäkössä kun pysyy kuivana :)

  VastaaPoista
 3. Jumituksia on ilmassa, monella taholla. Selätämme moisen yhdessä, ja kesää odotellessa, keväästä nauttiessa, karistamme vielä parit kilot pois kehoistamme! :)

  Vedenpitävät lenkkarit kuulostavat houkuttelevilta. Minä juuri eilen haaveilin, josko ensi viikolla pääsisin kokeilemaan tämän kevään ensimmäistä asfalttijuoksua. Odotan malttamattomana! Mutta menen vasta, kun saan juosta täysin sulalla tiellä. Väistykööt siis yöpakkaset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että sä jaksat uskoa minuun <3 Huomenna voi vaa'alla näkyä muutama pluskilo, mutta karistetaan sitten nekin :)

   Pikkuhiljaa alkavat tiet sulaa. Mä katselin, että ei mene ehkä enää kauaa kun avaan pyöräkauden. Tosin yöpakkasten täytyy kyllä poistua ennen sitä.

   Poista

Kommentti olis kiva! ;)