lauantai 10. maaliskuuta 2012

Money, money, money

Sain Martsulta ja Bregolta haasteen miettiä viisi asiaa, jotka tekisin, jos minulla olisi käytössä kaikki maailman raha. Ensin tämä tuntui tosi hankalalta. Varsinkin keksiä jotain muuta kuin ostaisin itselleni asunnon, auton ja täyden vaatekaapin. Mutta kyllä niitä ideoita sitten syntyi :)

1. Rakentaisin energiatehokkaan talon kaikilla herkuilla. Tarpeeksi iso piha, saunaosasto ja kunnon kuntosali tietysti. Sijainti hyvien ulkoilumaastojen vieressä.

2. Ostaisin läheisilleni, mitä he vain tarvitsevat. Muutama asuntolaina menisi maksuun ja pari uutta autoa ostaisin, ainakin.

3. Oma Personal trainer ja kaikki riittävän liikunnan vaatimat tykötarpeet. Tai no, mullahan on se sali ;) Lisäksi voisin harkita töistä jättäytymistä vuodeksi ja kokeilla ammattiurheilijan elämää :)

4. Lahjoittaisin rahaa valtiolle ja kunnille, että terveys- ja liikuntapalvelut saadaan kuntoon. Kouluihin lisää liikuntaa, laitosruokailut kuntoon ja vanhuksille aktiviteetteja. Lisäksi lahjoittaisin rahaa, ettei suomalaisen huippu-urheilun tarvitse valittaa sen puutetta.

5. Lähtisin tulevana kesänä katsomaan sekä jalkapallon EM-kisoja että olympialaisia.

Kaikki ongelmia ei saa rahalla kuntoon, mutta kyllä se monessa kohtaa auttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti olis kiva! ;)