maanantai 19. maaliskuuta 2012

Virkistynyt ja rento Aku!

Onpas mukava viikonloppu takana! Pienestä univelasta huolimatta olen täynnä tarmoa kohtaamaan uuden viikon mukanaan tuomat haasteet. Näiden reissujen jälkeen muistan aina olla kiitollinen, kuinka mukavia työkavereita minulla onkaan. Vaikka työtehtävät eivät aina kaikkein mukavimpia olekaan, niin työssäjaksamista auttaa paljon, kun meidän työyhteisössämme on niin hyvä henki. :)

Perjantai- ja lauantai-iltoina rentouduimme, mutta lauantaina päivällä suurin osa suuntasi Tahkon rinteisiin. Minä lähdin yhden työkaverin kanssa hiihtämään. Aamukahvipöydässä mietin vielä, että jos tänään hiihtelisin vain helppoja sinisiä latuja pitkin. Kun tämä työkaveri soitti ja kysyi, että lähdetäänkö kiertämään Tahkovuori, vastasin heti, että mennään vaan ;) Kyseisellä retkiladulla riittää korkeuseroja. Latu lähtee järvenjäältä ja viiden kilometrin hiihdon jälkeen voi katsella samaista järveä melkoisen paljon korkeammalta. Alun nousut olivat vielä hyvässä kunnossa, mutta matkan edetessä lumi alkoi kostumaan ja sukset eivät ihan hirveästi luistaneet. Puolen välin tasaisilla osuuksilla oli vastatuuli. Useampaan kertaan pysähdyimme levähtämään ja toteamaan, että onpas raskasta. Kun pääsimme takaisin mökille, olimme aika poikki, mutta tyytyväisiä, että ei mennyt koko viikonloppu ihan hunningolla.

Viikonlopun hintana vaaka näytti aamulla 73,8 kiloa. Tuossa on enemmän tai vähemmän turvotusta, joten en kirjaa tuotakaan "virallisesti" mihinkään. Maanantaiaamu ei ole kaikkein paras punnitusaika, koska viikonlopun syömiset eivät ole niin vakiot kuin viikolla. Tosin aika harvoin on sellainen aika, että mitään epävarmuustekijöitä ei olisi.

Viikon liikunnat:Yllättävän paljon liikuntasuorituksia ottaen huomioon, että viime viikolla oli kiireitä ihan riittämiin. Lauantain hiihto jää todennäköisesti tämän talven viimeiseksi. Päivät alkavat olla jo sen verran lämpöisiä, että juoksubaanat kutsuvat puoleensa. Punnerrukset puuttuvat. Tällä viikolla taas ryhdistäydyn ja jatkan viikkoa kolme - edelleen :)

Kuluvan viikon liikuntasuunnitelma:

Ma: juoksu
Ti: Elixia Power
Ke: lepo
To: juoksu
Pe: lepo
La: kävely/juoksu/kuntosali
Su: juoksu

Juuri tällä hetkellä keli näyttää kyllä aika jännältä. Saa nähdä, saanko itseni kammettua pihalle, kun kotiin pääsen.

2 kommenttia:

  1. Voih, kun tiet sulais ja kuivais, niin todellakin, baanalle vaan! Tuo asfaltti ei kovin houkuttele o.O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä hullu kävin äsken juoksemassa. Vielä eilen sulat asfaltit oli kymmenen sentin loskakerroksen alla. Kevät sais jo tosiaankin tulla...

      Poista

Kommentti olis kiva! ;)