sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Cardio Step

Kolmantena osana Elixian Cardio-tuoteperheeseen kuuluu Cardio Step. Edelliset osat olivat Cardio Energy ja Cardio Step Interval. Tämä tunti keskittyi pelkästään laudalla askeltamiseen.

Mitä luvataan? Step Up! Tällä 45 min tunnilla aika kuluu kuin siivillä. Yksinkertaiset askeleet inspiroivat sinut ylittämään itsesi. Tunti ei sisällä lihaskunto–osuuksia.

Mitä tykkäsin? Kolme varttia step-laudalla koostui lämmittelystä, kahdesta sykeosuudesta ja niiden välisestä kevennyksestä sekä jäähdyttelystä. Syystä tai toisesta pidän step-tunteja mieleekäämpinä itselleni kuin pelkästään tasamaalla tallaamista. En tiedä, johtuuko sitten siitä lisähaasteesta, jonka lauta tarjoaa vai siitä, että step aerobiciä tuli joskus nuoruudessa harrastettua monta vuotta. Toisaalta vähän pelkään hyppyjä laudalle ja pois. Pelko varmasti vähenisi, jos kävisin step-tunneilla säännöllisesti. Tämäkin on periaatteessa ihan kiva tunti, mutta silti jatkossakin tulee varmasti aika harvoin käytyä. Täytyy pitää tämä mielessä silloin, kun kaipaa jotain vaihtelua treeniohjelmaan.

Yleisiä huomioita. Ennen tunnin alkua huomioini kiinnitti, miten värikkäästi ja toisaalta identtisesti tälle tunnille oltiin pukeuduttu: noin 90% osallistujista oli mustat trikoot ja värikäs, hihaton toppi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti olis kiva! ;)