torstai 24. lokakuuta 2013

Fitness Fusion

Xyclingin "jatkotunteja" lukuunottamatta viimeinen ryhmäliikuntahaasteen tunti oli Fitness Fusion, jolla olen käynyt aikaisemmin ja tiedän, että tykkään. Kehonhuoltoa ei voi koskaan olla viikko-ohjelmassa liikaa.

Mitä luvataan? East Meets West! Fitness Fusion–tunti on 55min kokonaisuus, joka sisältää vaikutteita joogasta ja pilateksesta. Kehonhallintaan ja henkiseen hyvinvointiin keskittyvä tunti käyttäen tasapaino– ja voimaliikkeitä.

Mitä tykkäsin? Kehonhuoltotunti, mutta ei mitään lässyilyä, vaan ihan kunnon tekemistä. Joogaa, pilatesta, tai chitä... Eihän tästä voi kuin tykätä! Tasapainossa ja liikkuuvuudessa minulla on eniten parannettavaa, mutta ne eivät kehity kuin tekemällä. Harmi, että Kalevan Elixian ainut Fitness Fusion-tunti on keskiviikkoiltana vähän turhan myöhään. Muuten kävisinkin useamminkin.

Yleisiä huomioita. Tunnilla suositellaan oltavan paljain jaloin. Paljain jaloin on kiva olla! :)

3 kommenttia:

  1. Fitness Fusion on mun ehdoton suosikki Elixian tarjonnasta. Valitettavasti ei tällä hetkellä löydy lähisalin valikoimasta :( Mutta palautetta on laitettu ja toivotaan, että pian taas palaa ohjelmistoon!

    VastaaPoista
  2. Meillä ei oo enää fitness fusionia tarjonnassa, tylsää kun lähti pois sillä oli kyllä yksi lemppareita. Ja niinkuin sanoit, ihan ihka oikeeta tekemistä :)

    VastaaPoista
  3. Harmi, ettei tätä ole tarjolla joka paikassa. On niin hieno tunti! Palautetta kannattaa antaa, niin on ainakin mahdollista, että toivottuja muutoksia tapahtuu.

    VastaaPoista

Kommentti olis kiva! ;)