maanantai 28. lokakuuta 2013

Hiihtämässä

Minä avasin eilen hiihtokauden. Jee! Jo useamman vuoden kestäneen perinteen mukaan köröttelimme Leppävirralle Vesileppiksen hiihtoareenalle hiihtämään. Viimevuotiseen tapaan kivaa oli! Tosin syystä tai toisesta kylmä, ilmastoitu ilma tuntui keuhkoissa edellisiä vuosia enemmän. Ehkä ihan hyväkin, koska se pakotti aloittamaan vähän rauhallisemmin. Itse asiassa oli niin kivaa, että suunnittelimme äitin ja iskän kanssa isänpäiväviikonloppureissua Leppävirralle. Kun hiihtämään on mahdollista päästä useampaan otteeseen, ei kerralla ole pakko ahnehtia niin paljoa. Marraskuun lopulla odottavaa ensilumenleiriä helpottaa, mitä enemmän hiihtoa sitä ennen on alla. En malttaisi odottaa isänpäivää, enkä Saariselkää. Joulukin on kohta täällä! :)

Alaselkä ja niska-hartiaseutu ovat olleet viime viikkoina epätavallisen jumissa. Olen käynyt hieronnassa ja yrittänyt petrata nukkuma-asentoa. Silti alaselkä on useina aamuina tosi jäykkä. Kipeä se onneksi ei ole ja päivän kuluessa se vetreytyy niin, että iltapäivällä ei enää muista mitään aamujäykkyydestä. Toivottavasti selkäjumi helpottaa ajan kuluessa, koska sänkykaupoille en ihan vielä tahtoisi. Niskojen ja hartioiden kipuihin toivon saavani helpotusta torstaina hammaslääkäristä saataviin purentakiskoihin. Olen jo aiemmin arvellut, että narskuttelen hampaita öisin, mutta kaksi viikkoa sitten hammastarkastuksessa lääkäri suositteli lämpimästi kiskon hankkimista. Oikeanpuolen hampaat ovat jo selkeästi kuluneet.

Viime aikoina blogini on täyttynyt ryhmäliikunta-arvioista. Nyt kun haaste lähenee loppuaan, saan toivottavasti aikaiseksi kirjoiteltua tänne sisältörikkaampia tekstejä.

Ihanaa viikon alkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti olis kiva! ;)