tiistai 1. lokakuuta 2013

Ryhmäliikuntahaaste jatkuu

Elixia Kalevan lauantaiaamupäivässä on ollut tarjolla aika mukava yhdistelmä kai jo aika monta vuotta: puoli tuntia pyöräilyä, puoli tuntia keskivartalojumppaa ja päälle venyttelyt. Aiemmin tuo venyttely on ollut puolituntinen, mutta nyt täytyy tyytyä varttiin. Ja tämän jälkeen kello on vasta kaksitoista ja koko viikonloppu on vielä edessä!

EasyXycling 


Mitä luvataan? Aloita tästä! Helppo ja kevyt sisäpyöräilytunti joka sopii kaikille. Koulutetut ohjaajamme auttavat Sinut turvallisesti liikkeelle. Tuntia on tarjolla sekä 30min, että 45min mittaisena.

Mitä tykkäsin? Helppo sisäpyöräilytunti. Puoleen tuntiin on mahdutettu kolme työosuutta, joiden välissä vähän tasoitellaan. Xycling-tunnit on kategorisoitu kolmeen vaikeusasteeseen, mutta oikeasti jokaisella tunnilla voi tehdä ihan omanlaisen treenin. En tiedä, olenko muuttumassa liian mukavuudenhaluiseksi, mutta tuntui hyvältä, kun tiesi, että raskaampi osuus ei kestä kovin kauaa.

Yleisiä huomioita. Pyöräilytunneille kaipaan eniten raskasta musiikkia.

***

Elixia Shape 


Mitä luvataan? Kohenna ryhtiäsi ja muokkaa keskivartalosi uuteen uskoon. Kokeile 15min ja 30min yhdistelminä Cardio Energy ja Xycling!

Mitä tykkäsin? Tämän tunnin tulisi kuulua jokaisen liikkujan lukujärjestykseen. Syviin vatsalihaksiin keskittyvä tunti, jolla tulee tehtyä erilaisia vatsalihaksia kuin kotona. Ilmeisesti kesän vatsalihashaaste näkyy vielä jotenkin, kun jaksoin raskaatkin liikkeet yllättävän hyvin.

Yleisiä huomioita. Viimeinen kappale on Burn baby burn-osuus, jossa otetaan viimeisetkin mehut irti keskivartalosta. Kolme liikettä, kolme kierrosta... polttaa!

***

Stretching 


Mitä luvataan? Tunnelmallinen venyttelytunti, joka sisältää liikkuvuutta lisääviä ja rentouttavia liikkeitä. Yhdistä toiseen tuntiin tai nauti itsenäisenä harjoituksena. Stretching-tunteja löydät eripituisina: 15, 30 ja 45 min.

Mitä tykkäsin? Mitä tähän voi sanoa... tykkäsin!

Yleisiä huomioita. Yhdistelmätuntien jälkeen venyttelytunnilla keskitytään erityisesti edellisten tuntien rasittamiin lihaksiin. Sunnuntai-iltana olisi tarjolla tunnin erillinen venyttelytunti! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti olis kiva! ;)