lauantai 12. lokakuuta 2013

Zumba

Tunnille saapuessa tuntui taas, että mihinhän olen itseni taas änkenyt. Tulin saliin melko viime tingassa kengät vielä kainalossa. Salissa oli täysi meininkin päällä, mutta en ollut varsinaisesti myöhässä, vaan ohjaaja kävi läpi vaikeimpia kuvioita etukäteen. Great! Ihan kuin en olisi tarpeeksi hukassa muutenkin. Onneksi takanurkassa oli vielä tilaa. ;)

Mitä luvataan? Vuosikymmenen ryhmäliikuntailmiö! Tarttuvat latinorytmit vievät sinut hikisiin karnevaalitunnelmiin.

Mitä tykkäsin? Zumba-formaattiin ilmeisesti kuuluu, että tunnilla ei ohjata sanallisesti. Ihan mukavaa vaihtelua, vaikka tarkkana sai olla liikkeen vaihtuessa. Olen käynyt säännöllisen epäsäännöllisesti zumbaamassa alusta asti, mutta en ole edelleenkään syttynyt täysin. En tosin ole tanssija muutenkaan, mutta en ole ymmärtänyt, mikä tästä tekee kaikkia muita tanssitunteja erikoisemman. Ihan kivaahan Zumba on, koska olen malttanut käydä aina välillä kokeilemassa, ei sillä. Tunnin aikana tuli välillä vilkuiltua kelloa, koska tämä loppuu. Toisaalta välillä sain kiinni tanssin ilostakin. Jatkan edelleenkin zumbaamistakin silloin tällöin - ainakin kesälomalla puisto-Zumbassa!

Yleisiä huomioita. Kiihkein Zumba-huuma tuntuu laantuvan, koska tunnit on siirretty Kalevassa pienempään saliin. Ei salissa tosin turhaa tilaa ollut, mutta ei liian ahdastakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti olis kiva! ;)