tiistai 15. lokakuuta 2013

FitBall

Jee! Lopultakin tunnille, jolla saan luvan kanssa olla lapsi. Tunnin alkua odotellessa pallon päällä on pakko pomppia ja typerä hymy leviää naamalle. Voiko joku olla pomppimatta?

Mitä luvataan? Nerokkaan monipuolinen ja hauska treeni isolla jumppapallolla. Pompi paikalle!

Mitä tykkäsin? Tykkäsin. Ensimmäinen reilu vartti nostetaan sykettä pallo kaverina ja vajaa puoli tuntia omistetaan käsipainojen kanssa tai ilman lihaskuntoliikkeille. Pallon kanssa hyppiminen, ojenteleminen ja heitteleminen vaan on kivaa. Lihaskuntoliikkeet ovat melko perinteisiä, mutta pallo tuo niihin mukavan twistin. Kyykyissä palloa nostetaan pään päälle, mikä haastaa paitsi käsivarret ja hartiat myös keskivartalon hallinnan vielä normaalia enemmän. Käsiliikkeet pallon päällä ovat haastavia. Vaikea uskoa, että rintalihasliike voisi tuntua kolmen kilon käsipainoilla näin haastavalta. En jaksa uskoa, että jaksaisin käydä FitBallissa viikottain, mutta tämä on siitä mukava tunti, että mukana pysyy, vaikkei juuri kyseistä ohjelmaa olisikaan tehnyt aiemmin. Silti tunnit eivät ala toistaa liikaa itseääni. Tai sitten minä vain olen onnellinen aina, kun pääsen hyppimään jättipallon päällä. ;)

Yleisin huomioita. Osallistujista päätellen tätä pidetään mummotuntina, mutta perinteiset lihaskuntoliikkeet kiikkerän pallon päällä eivät ole helppoja. Aika monelle tekisi hyvää hakea välillä vähän erilaista tuntumaan keskivartaloon

3 kommenttia:

 1. Mä niin tykkään kans fitballista, harmi vaan, et se on tuolla "mun" salilla vähän tylsiin aikoihin, enkä oikeestaan koskaan enää ehdi sinne. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle taas FitBall on - harvinaista kyllä - hyvään aikaan, paitsi että sen kanssa päällekkäin menee viikon parhaaseen aikaan osuva Power. :)

   Poista
  2. Mun vanhin tyttö pitää juur Fitball-tunnin aikaan kuskata omalle tanssitunnille, ni en ite pääse palloilemaan :P

   Poista

Kommentti olis kiva! ;)