torstai 24. lokakuuta 2013

Fast, Fit & Fabulous

Tämän "uutuustunnin" kanssa meinasi tulla kiire, koska tämä on ensi viikolla viimeistä kertaa Elixia Kalevan ohjelmistossa ainakin tämän syksyn osalta.

Mitä luvataan? Kevään 2013 uutuus on kestoltaan 55 min ja sopii myös miesjäsenillemme erinomaisesti. Nopeus, voima ja liikkuvuus täydellisessä tasapainossa. Tule testaamaan tunti, josta kaikki puhuvat!

Mitä tykkäsin? Tunti koostuu nimensä mukaisesti kolmesta erilaisesta osuudesta: nopeus, lihaskunto ja liikkuvuus/tasapaino. Onneksi ohjaaja varoitti, että ennen puoltaväliä voi tulla tunne, että jaksanko tätä loppuun asti. Nopeusosuuden jälkeen lihaskunnon alussa olin aika poikki, mutta siitä tunnin intensiteetti alkoikin laskea päättyen loppurentoutukseen. Nopeusosuus koostui kolmesta osuudesta, jotka keskittyivät nopeuteen, kiihdytykseen ja reaktiokykyyn. Kaksi ensimmäistä koostuivat kahdesta liikkeestä, joita toistettiin useamman kerran peräkkäin lyhyin palautuksin. Reaktiokykyosuus oli mielestäni hauska: ohjaajalla oli muutama käsky, joiden mukaan piti toimia mahdollisimman nopeasti, esimerkiksi oikea --> nopea askel oikealla jalalla oikealle puolelle, selkä --> selälleen maahan, hyppy --> hyppy. Raskasta! Lihaskunto-osuuteen suositeltiin ottamaan yksi kymmenen kilon kiekko. Tein kuten käskettiin ja tuntui. Kehonhallintaosuudella huomasin (taas), kuinka kankea olen, mutta silloinhan venyttelystä on erityisesti hyötyä. Tykkäsin tästä tunnista. Mukavan monipuolinen, raskaatkin osuudet ovat niin lyhyitä, että ne jaksaa varmasti tehdä.

Yleisiä huomioita. Tosi vähän oli porukkaa, vaikka tämä on vielä aika uusi ja lisäksi ainut kerta Kalevan viikko-ohjelmassa. Ilmeisesti ei ole löytänyt kohderyhmäänsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti olis kiva! ;)