lauantai 12. lokakuuta 2013

Synrgy360

Tänään oli Tampereen Elixioissa SportExpo. Tarjolla oli muun muassa näytetunteja, tuotemaistiaisia, arvontoja ja kehonkoostumusmittausta. Koska salin puolella järjestettävä Synrgy360-tunti oli normaalimittainen, se hyväksyttäneen ryhmäliikuntahaasteeseen.

Mitä luvataan? Tehokas lihaskuntotreeni! Synrgy 360 on tehokas tunti, jossa ohjaaja saa sinut maksimisuorituksiin! Erilaisia voimaharjoituksia tehdään kuntopiirissä - kovia intervalleja ja lyhyitä taukoja. Luvassa on treenielämys, kalorien polttoa ja lisää voimaa ja kuntoa. Tunnin kesto 30`.

Kuva lainattu Elixian Facebook-sivuilta

Mitä tykkäsin? Kidutuslaitteen näköisellä härvelillä kiertoharjoitteluna tehtävä tunti oli tehokas. Laitteessa on ainakin TRX-valjaita, taljoja, erilaisia telineitä ja trampoliini pallon heittoa varten. Melkoisen monipuolinen laite, jonka kaikkia mahdollisuuksia en tainnut edes vielä tajuta. Tämä on siis salin puolella, joten ohjattujen tuntien ulkopuolella tämä on salitreenaajien käytössä. Osallistujia ja sitä myöten myös liikkeitä oli yhdeksän erilaista. Jokaista toistettiin kaksi kertaa peräkkäin 40 sekuntia kahdenkymmenen sekunnin tauolla. Tehokasta, tehokasta! Tälle tunnille tahdon uudestaan.

Yleisiä huomioita. Sitten kun asun unelmieni talossa, jossa on kuntoiluhuone, niin tämän tilaihmeen tahdon sinne. :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti olis kiva! ;)