maanantai 2. tammikuuta 2012

Joulun tuhot

Paino tänä aamuna 73,6 kg ja vyötärönympärys 90 cm. Näistä mitoista siis lähdetään tähän vuoteen (ja pieneneviin lukemiin). Pelkäsin, että unohdan vyötärön mittaamisen, mutta onneksi muistin. Nostin mittanauhan esille aamua varten, mikä varmastikin auttoi muistamista. Rakas vaakani ei sanonut mitään ensimmäisellä kerralla, mutta pattereiden vaihtaminen auttoi tähän vaivaan. Onneksi pattereita oli varastossa. Kelloparistojen ollessa kyseessä se ei ole mitenkään varmaa.

Tuollaiset painolukemat eivät tietenkään miellytä minua, mutta viime kuukausina olen alkanut hyväksyä kroppani sellaisena kuin se on. Se ei tarkoita, ettenkö tahtoisi litteämpää vatsaa. Tietysti välillä on läskirumapäiviäkin, mutta peilistä itseäni katsoessani näen myös hyviä puolia. Lisäksi alan pikkuhiljaa oppia, miten niitä kannattaa korostaa. Säkkiin pukeutuminen ei pue ketään! :)

3 kommenttia:

 1. Uusi vuosi uudet kujeet ;)
  Jostain se on kato lähdettävä liikkelle taas :) En voi parhaalla tahdollakaan sanoa, että oma painolukema hivelis silmää tai varsinkaan sais hymyn naamalle, päin vastoin. Mutta nyt ei auta muu kun vaan alkaa tekemään asialle jotain! :D

  Mulla on kanssa nykyään terveempi suhtautuminen omaan kroppaan, en vihaa sitä enää lähellekkään niin paljon kun joskus. Aikanaan ällötti edes katsoa peilistä itseä kun omat silmät näyttää valasta :D

  VastaaPoista
 2. Hienoja oivalluksia, huomioita meille kaikille elämäntaparemontoijille! On tärkeä hyväksyä itsensä, vaikka tavoitteleekin muutoksia eri osa-alueilla. Mitä enemmän löytää itsestään hyvää, sitä helpompi on onnistua saavuttamaan haluamansa. Kait :)

  Onnistuneita joulutuhojen korjaamisia sinulle ja meille kaikille :)

  VastaaPoista
 3. Tyytymättömyys on liikkeelle paneva voima, mutta tyytyväisyys pitää liikkeen etenevänä! Tai jotain ;)

  Oikein paljon tsemppiä meille kaikille tämän uuden vuoden haasteiden kanssa :)

  VastaaPoista

Kommentti olis kiva! ;)