sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Menneet ja tulevat liikunnat

Viime viikon liikunnat:Monipuolisuuteen olen tyytyväinen. Punnerrushaasteen unohdin.. siis ihan rehellisesti unohdin. Ensi viikolle laitan kännykkään hälytykset.

Tänään juokseminen tuntui kivalta. Reilusta pakkasesta huolimatta kiersin pidemmän lenkin kuin alunperin oli tarkoitus. Sykkeet nousivat turhan ylös, mutta meno tuntui siitä huolimatta kevyeltä. Loppuvuodesta vaivanneesta haluttomuudesta ei ole tietoakaan. Juuri nyt urheilu tuntuu kivalta! :)

Kiitokset muuten jokaiselle Heiaheia -kaverilleni. Kannustukset tuntuvat kivoilta! :)

Ensi viikon liikuntasuunnitelma:

Ma: luistelu
Ti: Power
Ke: hiihto/juoksu
To: kuntosali
Pe: lepo
La: hiihto/juoksu
Su: hiihto/juoksu/Xycling

Loppuviikon osalta suunnitelma on vielä täysin auki. En tiedä, missä viikonlopun vietän ja paikka vaikuttaa suunnitelmiini. Yksi lepopäivä lisääkään ei haittaa mitään :)

Odotan innokkaana uutta viikkoa! Vaa'allekin hyppään huomenaamulla, mutta yritän olla ottamatta suurempaa pulttia sen lukemasta. Eilen illalla söin jäätelöäkin. Ihan omasta halustani ja hyvällä omallatunnolla. Ja tiedättekö, ei ollut pakko tuhota koko Aino Ihana maitosuklaa -tonkkaa (Quantinan suosituksesta) kerralla. Jäi vielä toiseen ja tarvittaessa kolmanteenkin kertaan :)

Oikein riemukasta ja raikasta uutta viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Siis mitä! Olet ymmärtänyt täysin väärin: se Aino Ihana Maitosuklaa on nimenomaan tarkoitettu syötäväksi kerralla! ;D Ei vaan, hienoa itsehillintää. :)

  Kävin itsekin tänään hölkkäilemässä. Oli aika nastaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuinka mä nyt näin väärin olen ymmärtänyt?! ;) Olisi se kyllä mennyt kerrallakin :)


   Liikunta on kivaa! :)

   Poista
 2. Alkoipa tehdä mieli jäätelöä, huoh :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoitteluni! Itse olen järkeillyt, että kun olen lopettanut karkin syönnin, niin jäätelöä saan välillä syödä. (Se oli hyvää! :)

   Poista
  2. Älä pahoittele! Tulee vielä päivä, että minäkin vetäisen jäätelöä kitusiini. Eikä määrä ole välttämättä pieni, enkä siitäkään aio stressata :D Jäätelö on pienempi paha kuin karkki tai suklaa - mielestäni!

   Poista
  3. Kyllä minäkin joskus tulevaisuudessa vedän sen litran jäätelöä kerralla, mutta jokainen kohtuudessa pysynyt kerta kantaa eteenpäin. Itsekin miellän jäätelön sallitummaksi herkuksi, onhan siinä maitoa (kermaa) :)

   Poista

Kommentti olis kiva! ;)