maanantai 30. tammikuuta 2012

Viikottainen paino ja liikunnat

Paino oli tänä aamuna 72,5 kg. Samoissa siis mennään. Mittasin myös vyötärön ympäryksen. Se on juuri niin vaikeaa, kun muistinkin. Tulos vaihteli 86-92 cm. Tuo 90 tuntui kuitenkin oikeimmalta. Pienin tulos oli selvästi ja tarkoituksella väärästä kohtaa mitattu. Vyötäröni kapein kohta on heti rinnan alla, kylkiluiden päällä. Kun vyötärön ympärys alkaa pienenemään, niin kyllä sen näillä minun mittauksillanikin saan todistettua :)

Viime viikon liikunnat:


Niissäpä ei taida olla mitään ihmeellistä ja uutta. Kaikki on jo sanottu :)

Tälle viikolle en viitsi suuremmin suunnitella liikuntakertojani. Huomenna menen Poweriin ja muutenkin mennään ehkä vähän enemmän sisäliikunnan parissa, sen verran kovia pakkasia on luvattu. Henkilökohtainen pakkasrajani kulkee vähän lajista riippuen n. -20° tai lämpimämpi. Tälläkin viikolla siis yritän käydä hiihtämässä tai juoksemassa, mutta ihan peräkkäisinä päivinä en uskalla. Keuhkot ei välttämättä tykkää.

Nyt on pää aika tyhjä. Kysykää jotain tai kertokaa, mistä tahtoisitte minun kirjoittavan.

4 kommenttia:

 1. Mittaaminen on minustakin haastavaa, jopa hankalaa. Helposti heittää senttejä suuntaan jos toiseen. Voi vähän oman mielialansa mukaan kiristää tai löysätä :) Ja kuvittele, joku saa luotettavat mitat joka kerta. Onkohan meidän mittanauhoissamme vika? ;)

  Koita tareta ja liiku fiiliksen mukaan! Työniloa ja hyvää mieltä viikkoosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä syytin itseäni, mutta mittanauhassahan se vika täytyy olla ;)

   Samoin sinulle! :)

   Poista
 2. Elixiassa on onneks aina lämmin! ;) ja kannatan todellakin Kanelin ajatusta liikkumisesta fiiliksen mukaan. Itse suunnittelen työni takia liikunnat aika tarkkaakin etukäteen, mutta sitten viikon aikana fiksailen niitä. Haluan nimittäin jatkossakin pitää liikunnan iloisena asiana, enkä tehdä siitä pakkopullaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :)

   Minullakin toimii hyvin liikuntojen aikatauluttaminen, mutta aika hyvin ne voi päivän tuntemusten mukaan muuttua. Välillä pitää vähän pakottaa itseään, mutta pääasiassa liikunnan pitää olla hauskaa, että sitä jaksaa :)

   Poista

Kommentti olis kiva! ;)