maanantai 9. tammikuuta 2012

Painavaa asiaa

Tiedän, että minun ei pitäisi stressata painolukemista. Lyhyellä aikavälillä elimistön nestetasapaino heittelee niin paljon, että vaaka voi näyttää mitä tahansa. Jos en punnitse itseäni säännöllisesti, pelkään pahoin, että paino alkaa pikkuhiljaa nousemaan. Pienet herkut tai epäterveelliset valinnat alkavat tuntua normaalilta... Niinpä minä edelleen stressaan viikottaisesta painolukemasta, vaikka tiedän, ettei pitäisi.

Viime viikko meni kuitenkin niin hyvin, että jos vaaka olisi näyttänyt plussaa, olisin varmaan alkanut itkemään. Ei se onneksi näyttänyt: 73,0 kg! Huomasin, että en käynyt edes vessassa ennen punnitusta kuten yleensä, eli muutaman sata grammaa olisi voinut näyttää vähemmänkin.

Tein Heiaheiaan oman profiilin tätä blogia varten. Minut voi halutessaan lisätä kaveriksi. Lisäsin myös linkin tuohon blogin oikeaan laitaan, koska nimimerkillä hakeminen osoittautui hankalaksi. Heiaheiaan käyttää muutama muukin Aku ;) Minulla on siellä profiili myös omalla nimelläni, jonka olisin voinut aivan yhtä hyvin jakaa teidän kanssanne. En tahdo levitellä mitenkään yleisesti tuttujen kesken tietoa, että kirjoitan blogia. Jos joku sen saa tietää, niin se on ihan ok. Olen sellainen lörppäsuu, että paljastan huomaamatta asioita, joista minut voi yhdistää minuun. Täytyy nyt edes yrittää :)

Reipasta viikon alkua!

5 kommenttia:

 1. Laitoin kaveripyynnön. :)

  Sama fiilis, että yritän pitää blogin omana tietona tutuilta ja sukulaisilta. Jotenkin sitä vain tarvitsee oman anonyymin kirjoituspaikan ikään kuin poissa tästä muusta maailmasta.

  VastaaPoista
 2. Hyväksyin :)

  Vaikka en mitään erityisen salaista kirjoitakaan, niin tuntuu helpommalta kirjoittaa, kun voi edes kuvitella olevansa tuntematon.

  VastaaPoista
 3. Laitoin kaveripyynnön minäkin. Bloggaamisesta voisin sanoa, että minulla on omalla nimellä ja naamalla sellainen käsityö-lifestyleblogi, mutta laihdutusblogia en halunnut saman profiilin alle, vaan bloggailen anonyyminä. Ehkä sitten, kun projekti on ohitse, olen valmis yhdistämään blogini.

  VastaaPoista
 4. Joulumassa siis sulaa täälläkin, hienoa Aku :)

  VastaaPoista
 5. Brego: Jostain syystä vain on kiva, että näitä asioista saa käsitellä "omassa rauhassa". En usko, että kyse on edes epäonnistumisen pelosta. Jälkeenpäin on luultavasti kiva katsoa ja vaikka näyttää jollekin, että näin sen tein :)

  Kaneli: Hyvä me! :)

  VastaaPoista

Kommentti olis kiva! ;)